VOIP-Telefonie

Managed Voice, ook wel hosted IP telefonie, is een voordelige zakelijke telefonie-oplossing die weinig initiële investeringen vergt en makkelijk schaalbaar is. U werkt met een centrale ‘in de cloud’ tegen een vast bedrag per gebruiker per maand. U kunt dus toestellen bijplaatsen of juist afkoppelen wanneer u maar wilt. Uw gebruikers bellen onderling gratis.

 

Hosted telefonie of een VOIP-centrale

Een alternatief is een eigen telefooncentrale, VOIP-telefonie. In beide gevallen is een goede koppeling met uw systemen (netwerk, database) van belang als u optimaal wilt profiteren van alle voordelen. Varitel heeft voldoende brede kennis in huis om u op niveau te adviseren of een hosted IP telefonie oplossing dan wel een Hybride IP bedrijfstelefoonsysteem het beste is in uw situatie.

 

IP-telefonie

IP-telefonie (bellen via het Internet) is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Met IP-telefonie smelten u al uw locaties of bedrijven tot 1 geheel, en wordt  de wereld steeds kleiner, doordat grenzen vervagen en kosten van onderlinge gesprekken tot nul kunnen worden gereduceerd.
IP-telefonie is de laatste paar jaar in een stroomversnelling gekomen, omdat hiermee flink kan worden bespaard op de belkosten naar het buitenland, wat tot circa 50% kan oplopen ten opzichte van de KPN.

 

Telewerken

Daarnaast heeft het gebruik van thuiswerkplekken (ook wel telewerken genoemd), voor een extra gebruik van IP-telefonie gezorgd, omdat men niet gebonden is aan een geografische locatie. Hierdoor koppelt u met IP-telefonie eenvoudig meerdere vestigingen of locaties aan elkaar, met behoud van eigen telefoonnummer(s) en functies, en met extra voordelen zoals bijvoorbeeld 1 centraal punt (centrale receptie voor alle bedrijven of locaties) van waaruit de gesprekken kosteloos naar andere vestigingen kunnen worden doorverbonden, ongeacht de afstand van de locaties waar de telefooncentrales in gebruik zijn.

 

Telefoonnummers

Als u overstapt naar IP telefonie, kunt u uw huidige telefoonnummers gewoon blijven behouden, zelfs wanneer u verhuisd naar een andere netnummer. Daarnaast leveren wij ook nieuwe telefoonnummers in alle 141 netnummer gebieden die Nederland rijk is, en ook 08x / 0800 / 090x nummers.

 

Afspraak maken

Belt u ons voor het maken van een afspraak, en laat u geheel vrijblijvend informeren over de besparingen en de diverse mogelijkheden over het telefoneren met IP Telefonie.

Almere 036 – 546 96 66 of Haarlem 023 – 545 20 70 of stuur een mail naar info@varitel.nl