Oude Telefoonsystemen

 

Hieronder ziet u de reeks betrouwbare en bedrijfszekere bedrijfstelefoonsystemen door de jaren heen met als laatste de OfficServ 7000 serie.

Samsung

 

Samsung iDCS 408

Samsung iDCS-408
De Samsung DCS408i is geschikt voor 2 ISDN2-lijnen en 8 toestellen. Het systeemconcept, ontwikkeld op basis van de veel grotere DCS centrale, staat garant voor toekomstvaste communicatieoplossingen. De centrale is standaard voorzien van vele faciliteiten, zoals LCR (Least Cost Routing), algemene omroep, nummerweergave, verkorte kiesnummers en is zelfs geschikt voor ICT toepassingen.

Samsung OfficeServ 12

Samsung OfficeServ12
OfficeServ12 is speciaal ontworpen om kleinere bedrijven het complete scala aan communicatie faciliteiten te bieden. Klanten kunnen kiezen uit bekabelde en draadloze verbindingen voor zakelijke spraak en data toepassingen. Het systeem is ideaal voor grootschalige toepassing in kleinere vestigingen en bij multi-site organisaties of service providers, die op effectieve wijze voordelige spraakoplossingen aan willen bieden.

Samsung DCS 816

Samsung DCS 816

De Samsung DCS816 is standaard geschikt voor 2 analoge netlijnen, 12 digitale- en 4 analoge toestelaansluitingen. En kan worden uitgebreid met 4 x ISDN2 of 4 analoge netlijnen. Het systeemconcept, ontwikkeld op basis van de veel grotere DCS centrale, staat garant voor toekomstvaste communicatieoplossingen. De centrale is standaard voorzien van vele faciliteiten, zoals LCR (Least Cost Routing), algemene omroep, nummerweergave, verkorte kiesnummers en is zelfs geschikt voor ICT toepassingen.

Samsung OfficeServ 100

OfficeServ 100

Communicatie is de drijvende kracht achter elke organisatie en uw telecommunicatie infrastructuur is de bepalende factor in het vlekkeloze en effectieve verloop van uw contacten met de buitenwereld. OfficeServ100 is speciaal ontworpen om elke taak aan te kunnen, waarbij oplossingen op maat mogelijk zijn waarin zowel de conventionele telefonie als de laatste Internet Protocols (IP) toegepast kunnen worden. De Samsung OfficeServ biedt met een uitgebreid scala aan faciliteiten en functies effectieve en betaalbare oplossingen voor iedere organisatie.

Samsung OfficeServ 500

OfficeServ500

De OfficeServ 500 welke kan worden uitgebreid tot een systeem van 3000 aansluitingen, maken van dit systeem een perfect groei systeem voor bijna elk middelgroot bedrijf. De OfficeServ 500 is de perfecte opvolger van het door en door betrouwbare Samsung DCS systeem, daar bijna alle insteekkaarten uit het DCS systeem in het OfficeServ 500 systeem kunnen worden overgezet. Het OfficeServ 500 systeem is helemaal klaar voor de toekomst daar alle verbindingen via analoge netlijnen, ISDN-lijnen, of via het Internet, bedraad of draadloos kunnen worden gevoerd.

Ook bezit het systeem diverse functies en eigenschappen zoals: CTI functies zoals TAPI, TSAPI, pop-up schermen, bediening vanaf pc, S0-bus, doorkiezen (met ISDN), nummer indentificatie (CLIP), vertaling van naam en nummer, headset mode, account code, netlijn/netlijn doorschakeling, conferentie, extern doorverbinden, telefoonboek functie, automatische gespreksdistributie (ACD), ACD informatie voor CallView en wand display, voicemail integratie, om er even een paar te noemen.